İçeriğe geç

Hold Etme Ne Demek

Hold etmek ne demek?

HODL terimi nasıl ortaya çıktı? Hodl, İngilizce “hold” kelimesinden gelir; dilimizde karşılığı “halte”dir.

Hold ne demek?

(tutuldu) (i). tutmak; bırakmamak, alıkoymak; almak, tüketmek; tutmak, serbest bırakmamak, durdurmak; sahip olmak, sahip olmak, saklamak; sürdürmek; inanmak, kabul etmek ve onaylamak; devam etmek, itaat etmek; taahhüt etmek; tutmak; katlanmak, kararlı olmak; sadık olmak: değişmemek; daha ileri, geri…

Hold durumu nedir?

Kargo ambarı durum incelemesi, kargo taşıdıkları gemilerin ambarlarının durumunu değerlendirmek için yapılan bir inceleme türüdür. Bu incelemenin amacı, deponun malların taşınması için uygunluğunu kontrol etmektir.

Hold bırakmak ne demek?

Fiil: sürdürmek, devam ettirmek, (aynı durumu) sürdürmek, bırakmak. Etiket Sessiz kalmak: sessiz kalmak.

Hold pozisyonu nedir?

“Futbol tutuşu” adı verilen bu emzirme pozisyonunda, anne bebeğini göğsüne bastırır ve bebeğin başı annenin kolunun altına yerleştirilir.

Hold ne demek fiil?

halten ([fiil] halten) anlamı, kullanımı ve okunuşu | İngilizce kelimeler.

Hold uyarısı nedir?

Emniyet kemeri takılıyken, motor çalıştırılıp Fren Tutma düğmesine basıldığında (bekleme modunda) sistem devreye girer. Ekranda Fren Tutma uyarısı yanar.

Hold özelliği nedir?

Araç durduğunda, Auto Hold sistemi devreye girer ve sürücü ayağını fren pedalından çekse bile aracın hareket etmesini engeller. Bu özellik, sürücü gaz pedalına tekrar basana kadar aracın hareket etmesini engeller.

Projede hold ne demek?

Bazı kontroller ancak daha sonra kontrol belgesinin incelenmesiyle belirlenebilir. Ancak bazı testler işin tamamlanmasını beklemeyi gerektirir ve bu test tamamlanana kadar bir sonraki adım atılamaz. Bu şekilde, kesme noktaları denetim ve test planlarında “kesme noktaları” olarak tanımlanır.

Hold modu nedir?

Fren Tutma Sistemi, sürücü konforunu artırmak için tasarlanmış frenleme teknolojisine sahiptir. Fren Tutma olarak da bilinen sistem, dururken ayağınızı fren pedalında basılı tutma ihtiyacını ortadan kaldırır.

Hold on ne?

Bu kelimeler bir şeyin olmasını beklemek anlamında kullanılabilir.

Hold statüsü nedir?

Holding şirketi, aynı sektörde veya farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok şirketin tek bir çatı altında bir araya gelmesini sağlayan bir yapıdır. Bu yapıda, holding şirketi ilişkili olduğu şirketlerin hisselerine sahiptir ve bu şirketlerin yönetiminde söz sahibidir.

Hold yapmak ne demek?

Bu kelimenin Türkçe anlamı “sahip olmak”, “tutmak”tır. HODL kavramı, 2013 yılında bir yatırımcının kripto para forumlarında “holding” yerine “hodling” olduğunu yazmasıyla ortaya çıktı.

Holding olmak ne demek?

Diğer şirketlerde hisse sahibi olan ve bunları kontrol eden kuruluşlara holding şirketleri denir. Kısaca, iki veya daha fazla şirket kar elde etmek için güçlerini birleştirir.

Hold edildi ne demek?

“Hold” kelimesi günlük İngilizcede en sık kullanılan kelimelerden biridir. Ayrıca birçok farklı anlamı olduğu da söylenebilir. Genel olarak, bunu Türkçe karşılığı “to keep, to keep, to hide or to seize” gibi ifadelerle ele almak mümkündür.

Halt etmek ne demek argo?

Uygunsuz davranmak, uygunsuz bir söz söylemek veya kötü bir şey yapmak: “Bunu sen yaptın ve utanmadan söylüyorsun.”

Hold edildi ne demek?

“Hold” kelimesi günlük İngilizcede en sık kullanılan kelimelerden biridir. Ayrıca birçok farklı anlamı olduğu da söylenebilir. Genel olarak, bunu Türkçe karşılığı “to keep, to keep, to hide or to seize” gibi ifadelerle ele almak mümkündür.

Projede hold ne demek?

Bazı kontroller ancak daha sonra kontrol belgesini inceleyerek tanımlanabilir. Ancak bazı kontroller işin tamamlanmasını beklemeyi gerektirir ve bu kontrol tamamlanana kadar bir sonraki adım atılamaz. Bu şekilde, kesme noktaları denetim ve test planlarında “kesme noktaları” olarak tanımlanır.

HODL etmek nedir?

Kripto para borsalarında kullanılan kelimelerden biri olan HODL, İngilizcede “tutmak” anlamına gelen “hold” kelimesinin anlamını taşımaktadır. HODLing olarak da kullanılan bu ifade, kullanıcıların kripto para piyasasındaki dalgalanmalara rağmen birikimlerini uzun vadede tutmaları anlamına gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Oral Seks Yapan Escort