İçeriğe geç

Bodrum Torba Nasıl Bir Yer

Bodrum Torba’nın denizi nasıl?

3- Torba Plajı Çam ve zeytin ağaçları arasında yüzebileceğiniz, yeşilin ve mavinin en güzel tonlarının bir araya geldiği Torba Plajı, bizce Bodrum’un en güzel plajlarından biridir. Torba Plajı kapalı bir koy olduğundan en rüzgarlı günlerde bile denizi sakin ve huzurludur.

Torba’nın neyi meşhur?

Su Sporları: Torba’nın sığ ve berrak denizi su sporları için ideal bir ortam sağlar. Rüzgar sörfü, deniz kanosu veya pedal botu gibi aktiviteleri deneyebilirsiniz. Plajdaki su sporları tesislerinden ekipman kiralayabilirsiniz. Bizans Manastırı: Torba’da 2500 yıllık Bizans Manastırı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Torba Bodrum merkez arası kaç km?

Torba, Bodrum merkeze 5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Torba denizi kum mu?

Torba Koyu, Bodrum Yarımadası’nın en güzel koylarından biridir. Dip genellikle kumludur.

Bodrum’da en sıcak deniz suyu nerededir?

Bodrum merkez ve çevresinde ılık deniz suyuna sahip yerler arıyorsanız ve huzuru ve sessizliği tercih ediyorsanız Ortakent’e bir şans vermenizi öneririz.

Bodrum’da nerenin denizi güzel?

Bodrum’da en güzel deniz hangi koyda? Bodrum merkezde denize girmeyi tercih ediyorsanız İçmeler Plajı, Kumbahçe Plajı, Bardakçı Koyu, Gümbet Plajı ve Bitez Plajı gibi birçok seçeneğiniz var.

Bodrum’da nereye gidilmeli?

Bodrum Kalesi. Bodrum gezilecek yerler arasında mutlaka görülmesi gereken Bodrum Kalesi, elbette Bodrum’da yapılacak en önemli şeylerden biri! … Halikarnas Mozolesi. … Yalıkavak Kaya Mezarları … Bodrum Marina. … Barlar Sokağı … Bodrum Antik Tiyatrosu. … Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi.

Torba hangi ile bağlı?

Torba, Türkiye’nin Muğla ilinin Bodrum ilçesinde bir ilçedir. Nüfusu 2.671’dir (2022). Torba, Türkiye’nin Muğla ilinin Bodrum ilçesinde bir ilçedir. Nüfusu 2’dir.

Bodrum neyi ile meşhur?

3 Aralık

Muğla’dan Bodrum kaç saat sürüyor?

İki şehir arasındaki mesafe 115 kilometre olup yolculuk yaklaşık 2 saat sürüyor.

Bodrum Dalaman ulaşım kaç km?

Otobüs Bodrum – Dalaman Bodrum ile Dalaman arası mesafe 214 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Bodrum Havalimanı Bodrum Limanı arası kaç km?

Liman, şehir merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde olup Milas Uluslararası Havaalanı’na 36 km uzaklıktadır.

Torba deniz nasıl?

Torba’nın denizi de sığ ve berraktır. Torba Plajı’nda denizin tadını çıkarabilir ve plaj boyunca yürüyüş yaparak bölgeyi keşfedebilirsiniz. Çam ve zeytin ağaçlarının berrak denizle buluştuğu güzel ve canlı bir koyda bulunan Torba, korunan coğrafi yapısı nedeniyle her zaman sakin bir koy sunmaktadır.

Bodrum’da ne zaman denize girilir?

“Bodrum denizinin su sıcaklığı aslında yılın altı ayı yüzmeye uygundur. Herkes Bodrum’da tatilini Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yüzmek için planlasa da, Bodrum’un Mayıs, Eylül ve Ekim aylarındaki deniz sıcaklığı serinlemek için idealdir.

Ekim ayında Bodrum’da denize girilir mi?

Bodrum’da Ekim ayı boyunca yüzebilirsiniz. Özellikle çok fazla rüzgar almayan koyları seçerseniz deniz suyu hala sıcaktır. Güneşin ve denizin tadını çıkarmak için izole olduğunuzda koyları ziyaret edebilir ve sunulan su sporları aktivitelerinden yararlanabilirsiniz.

Bodrum Bitez denizi nasıl?

Bodrum’un en işlek plajlarından biri olan Bitez Plajı, genellikle temiz, dalgasız ve sakin bir denize sahiptir. Plaja giriş ücreti yoktur ancak yaz aylarında yer bulmak için erken gitmeniz gerekir. Su sıcaklığı ve kademeli olarak derinleşmesi nedeniyle yüzme bilmeyenler ve çocuklar için uygundur.

Bodrum Gümüşlük denizi nasıl?

Gümüşlük Denizi nasıldır sorusunun cevabı gayet açıktır. Gümüşlük Denizi’nin tabanı ve kıyısı kumludur. Deniz kestanesi veya çakıl taşı bulunmadığı için plajda sorunsuz bir şekilde yürüyebilirsiniz. Deniz suyu ılık olduğu için Gümüşlük Denizi’nde gönül rahatlığıyla yüzebilirsiniz.

Bodrum Güvercinlik denizi nasıl?

Bodrum Güvercinlik Plajı, Bodrum Yarımadası’nın güneydoğusunda bulunan bir plajdır. Güvercinlik, doğal güzellikleri, huzurlu atmosferi ve su sporlarıyla bilinen bir bölgedir. Plajın doğal yapısı kum ve taşların bir karışımıdır. Berrak ve temiz denizi, burayı yüzmek ve güneşlenmek isteyenler için çekici hale getirir.

Bodrum’un denizi soğuk mu?

Bodrum Gümüşlük Halk Plajı Deniz suyu ılık, dalgalı ve temiz olmasına rağmen plajın sürekli bakımlı olduğunu belirtmekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir