İçeriğe geç

Lara Sosyete Pazarı Hangi Gün

Antalya Lara Sosyete Pazarı ne zaman kuruluyor?

Lara/Şirinyalı bölgesinde cumartesi günleri kurulan yöresel halk pazarı, kaliteli ürünleri ve ürün çeşitliliği nedeniyle sosyete pazarı olarak biliniyor.

Lara Sosyete Pazarı’na hangi otobüs gider?

Muratpaşa bölgesinin en çok ziyaret edilen mekanlarından biri olan Lara Cumartesi Sosyete Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: FL82, KC34, KL08, LF09, TC16A.

Sosyete hangi günler açık?

👉🏻Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açığız! Duyuru!

Antalya Muratpaşa pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri kurulan bir mahalle pazarıdır. Antalya güneşli olduğu için yaz aylarında bu pazara sabah saatlerinde gitmeniz önerilir.

Antalya Rus pazarı hangi gün?

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kurulan Salı pazarı, bölgedeki yüksek Rus nüfus yoğunluğu nedeniyle “Rus pazarı” olarak anılmaya başlandı. Rusların Türk vatandaşlarından daha çok tercih ettiği pazarda, pazar tüccarları iletişim kurmak için Rusça öğreniyor.

Antalya bit pazarı ne zaman?

Kapalı halk pazarı olarak faaliyet gösteren Antalya bit pazarındaki pazar tezgahları cumartesi akşamından pazar akşamına kadar açıktır.

Ulustan siteye nasıl gidilir?

Otobüs: Ulus Meydanı’ndan kalkan 314 veya 344 nolu otobüsler Siteler’e gider.

Üçler sürücü pistine hangi otobüs gider?

Merkez Bölge’nin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Onur Büfe Üçler Sürücü Pisti’ne toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 140, 320, 340, 330, 350.

Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’ne hangi dolmuş gider?

Merkez Bölge’nin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’ne toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 210, 270, 220, 240, 260. Tren: B31, GÖLLER EXPRESS, PAMUKKALE EXPRESS.

Sosyete pazarında neler var?

Yüksek sosyete pazarı ayrıca çeşitli kadın çorapları, şapkaları, çantaları ve aksesuarlarını da içerir. Sadece giyim ürünleri değil, aynı zamanda ev dekorasyonu ve ev tekstili ürünleri de yüksek sosyete pazarında mevcuttur ve insanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir.

Çarşamba Sosyete Pazarı hangi gün?

Çarşamba Pazar Parkı’nda Sosyal Pazar Açıldı. Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Çarşamba Pazar Parkı, halk arasında Sosyal Pazar olarak bilinen, tekstil ve giyim ürünlerinin satıldığı, her Salı Bursa halkına kapılarını açıyor.

Yıldız Sosyete Pazarı hangi günler açık?

Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açıktır. 👉Nişantaşı Pazarı yakınından geçen otobüs hatları: 114, 134, 193, 411-7, 419-5.

Antalya Sosyete Pazarları hangi gün?

Antalya’nın Lara bölgesinde cumartesi günleri kurulan bu pazar oldukça hareketli olup turistler arasında oldukça bilinen ve popüler olan önemli bir aktivite haline gelmiştir. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir pazardır.

Antalya Konyaaltı pazarı hangi gün?

Marktplatz-AnfrageMarktnameTypBezirkHAFEN-MARKTPLATZNachbarschaftsmarktKONYAALTISamstagsmarkt, DienstagsmarktNachbarschaftsmarktALANYADÖŞEMEALTI GEMEINDE GESCHLOSSENER MARKTPLATZBezirksmarktDÖŞEMEALTINUDE OFFENER MARKTPLATZBezirksmarktDÖŞEMEALTI49 weitere Zeilen

Kaşın pazarı hangi gün?

Kaş Halk Pazarı 🤩 Her cuma kurulan bu pazar, yöresel ürünler için adeta bir cennet. Çok büyük bir pazar olmasa da ürün yelpazesi oldukça geniş.

Antalya’da cumartesi nerede pazar var?

MarktplatzanfrageMarktnameTypProvinzDEDEMAN GESCHLOSSEN SAMSTAGSMARKTNachbarschaftsmarktANTALYAÇAĞLAYAN GESCHLOSSEN SONNTAGSMARKTNachbarschaftsmarktANTALYAKONUKSEVER GESCHLOSSEN SAMSTAGSMARKTBezirksmarktANTALYAKumluca Indoor Public MarketBezirksmarktANTALYA49 weitere Zeilen

Bayındır pazarı hangi gün?

MARKTPLÄTZE IN BAYINDIRZentralmarkt von BayindirFreitagZeytinova-NachbarschaftsmarktDonnerstagÇırpı-NachbarschaftsmarktMittwochLive-NachbarschaftsmarktMontag

Kaş pazarı hangi gün?

Kaş’a gelirseniz mutlaka cuma pazarını ziyaret edin. Tahin ve harnup pekmezi aldım.

Korkuteli pazarı hangi gün kuruluyor?

Küçükbaş hayvan pazarı her Çarşamba, hayvan pazarı ve hayvan borsası her Cuma, ikinci el araç pazarı ise haftada bir gün (her cumartesi) vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir